بوسیله گزارش یورونیوز، این غرض داخل حالی اتخاذ شده است که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده در پی آن است که امضای آمریکا در پای این پیمان را باطل کند.

این معاهده، بازرگانی بین المللی ۷۰ میلیارد دلاری تسلیحات را تو سرتاسر گیتی انتظام می یواش و به ظهر آن است که زنجیر ها را از دسترس مان حقوق بشر دور نگه دارد.

تاکنون ۱۰۴ قلمرو به این پیمان که در سال ۲۰۱۳ میلادی داخل مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسیده، مستمر اند. این میثاق از سوی باراک اوباما، رئیس جمهوری پیشین ایلات متحده به امضاء رسید اما به برهان ضدیت سندیکا ملی غل و سایر قسمت قسمت کردن های محافظه امر هرگز از سوی سنا تصویب نشد.

آقای یی تو خطبه روز جمعه در حیاط عمومی اداره ملل گفت که گره مراحل عرفی داخلی برای پیوستن به معاهده تجارت حربه را آغاز کرده است. او تاکید کرد که رسیدن بوسیله این معاهده، وظیفۀ چین به نشانی عضوی از جامعه بین المللی است.

پس از سخنان وانگ یی، وزارت خارجه چین نیز در بیانیه ای اعلام کرد که این کشور در سعی است هرچه سریع تر» به این معاهدۀ بین المللی بپیوندد و این علامت دهندۀ اراده گره برای چندجانبه گرایی درون روابط بین المللی است.

در این بیانیه آمده است: چین همواره به موضوع خرید غیرقانونی تفنگ و سوءاستفاده از آن شکوه زیادی داده و از اهداف این میثاق پناه می کند. »

چین و ایالات متحده از چند ماه پیش گرفتار غوغا تجاری شده اند و تا جایی پیش رفته اند که بسیاری آن را نوعی فساد سرد می خوانند. چین مدعی است که ایالات متحده در اثر آن است که این سرزمین را ضد چندجانبه گرایی داخل روابط بین المللی مدال دهد.

مقابل اعلام راه اندازی بین المللی تحقیقات صلح استکهلم، چین پنجمین صادر کننده تسلیحات جهانی داخل جهان بین سالهای ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸ بوده است؛ هرچند که چین از انتشار آمار مربوط بوسیله فروش اسلحه خودداری می کند.

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها